måndag 11 januari 2016

Tävling: Hemmets Journal lottar ut bok om pärlhantverk

Här på bloggen fokuseras främst på kreativa tävlingar där man måste skapa något medan mitt pinboard är sidan att gå till för tips på utlottningar och tävlingar där du ska svara på en fråga. Men undantag förekommer. Som idag. För det är inte varje dag man kan vinna en bok om pärlor på svenska.

Fram till och med i övermorgon, onsdag 13 januari, har du chansen att vinna boken Blomma för alltid – Pärlhantverk från Venedig och Frankrike, en bok jag recenserat här. Det är ingen bok med mönster och projekt utan fokus ligger på kulturhistoria och berättelsen om hur pärlblommor skapades och användes i Europa fram till mitten av 1900-talet.

Tävlingen hittar du här. Totalt lottar de ut tre exemplar av boken.

PS! Gillar du att vinna böcker så rekommenderar jag verkligen mitt pinboard eftersom hobbyböcker är återkommande i utlottningar. Den är långt ifrån komplett, utlottningar på Facebook saknas ofta (då jag ej är på FB) till exempel, men jag försöker pinna det som dyker upp i nyhetsbrev och feeds. Noterat att det inte bara är tävlingar/utlottningar på temat pärlor och smyckestillverkning som pinnas utan även andra kreativa tävlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails