fredag 15 januari 2016

Tävling: Fler nya tävlingar


För dig som vill kickstarta det kreativa året med en utmaning kommer här ytterligare två tävlingstillfällen. (Bilden ovan har ingen koppling till någon av tävlingarna.)


2016 New Years Beading Contest

Ruby Lockwood inbjuder till en ny internationell tävling där du ska skapa någon efter en av hennes tutorials (fritt val av kreation och färger, men du får inte göra ändringar och pärlsorterna ska vara så identiska som möjligt). Notera att du måste vara på FB och prenumerera på hennes Youtubekanal för att få delta. Fullständig tävlingsinformation finner du på FB-sidan och i hennes video. Sista tävlingsdag är 14 februari.


Nicole's BeadBacking Contest

Notera att denna tävling saknar uppgifter om den är internationell eller ej, men eftersom inget annat nämns utgår jag från det här – men ska du delta kan det vara bra att höra med henne för säkerhets skull. Tävlingen går ut på att skapa ett konst- eller pysselprojekt där du använder dig av Nicole's BeadBacking (NBB, säljs i flera svenska pärlbutiker) på ett så unikt vis som möjligt. Observera att du ska ta tre steg-för-stegbilder under arbetets gång, inte bara bifoga ett foto på det färdiga alstret. Tävlingsinformation finner du på Nicoles blogg. Sista tävlingsdag är 24 februari.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails