Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 18 januari 2016

Om bloggen: Teknikförteckningen uppdaterad






Det finns många delar av denna blogg som blir försakade då och då när tiden inte tillåter mer än att fokusera på att producera nya inlägg varje dag. En sådan sak är innehållsförteckningen över tekniker, som inte uppdaterats sedan april 2013(!). Nu har jag tagit tag i den och lagt till alla nya teknikinlägg sedan dess. Förhoppningsvis kommer det att göra det lite lättare när du letar efter specifika tekniker, speciellt om du inte vet namnet på en teknik då innehållsföretckningen är uppdelad efter olika områden (glas, metalltråd och kedjor, patina, pärlbroderi osv).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails