Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 14 december 2015

Jul: Smycken i julgranskulor






Ett tips från Karen McGovern på Love My Art Jewelry: Häng örhängen, armband eller liknande smycken i en transparent julgranskula för ett tjusigt julgranspynt. Det fungerar också som en annorlunda smyckesdisplay (t ex av gamla smycken du gillar men aldrig använder) eller presentförpackning (där presenten syns väldigt tydligt).

En liknande idé finner du i Flurries in theforecast, en julgranskula där pärlade små snöflingor hängs upp på ett liknande vis.

Pärlor och mer i julgranskulorna

Det finns förstås ingen gräns för vad du kan fylla en transparent kula med som pärlare eller smyckestillverkare. Se t. ex Pärlfyllda julgranskulor för ett tips. Eller varför inte fylla med dekorativa smyckesdelar och annat smått och gott du har i gömmorna? Eller varför inte fylla med pärlor och komponenter för en kul julgåva åt en pärlare du känner? Antingen som julklapp eller för en lite annorlunda julgransplundring på Knut då alla öppnar varsin kula (eller två) och skapar med dess innehåll.


Foto: Karen McGovern


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails