tisdag 15 december 2015

Grupprojekt: Så pärlar du för Musikhjälpen 2015


På luciadagen började årets upplaga av Musikhjälpen då Kodjo Akolor, Gina Dirawi och Linnea Henriksson flyttade in i glasburen på Stora torget i Linköping för att samla in pengar till Radiohjälpen på temat Ingen ska behöva fly undan klimatet. Programledarna har fått en pärlutmaning att ägna sig åt under dygnen i buren. Uppdraget går ut på att pärla flaggor från hela världen och för detta uppmanar de lyssnarna att hjälpa till. Genom att göra ett självporträtt på en pärlplatta, fota det och lägga upp på sociala medier med hashtag #pärlarförmh15 så får de fler pärlor att skapa flaggor av och därmed klara uppdraget.

Självporträtten och fotona ska följa de anvisningar du finner på denna sida för att bilderna tillsammans ska bilda en kedja av pärlfigurer som håller händerna.

Mer information om Musikhjälpen 2015, som pågår 13-19 december, finner du på programhemsidan.


Foto: Johan Karlgren (alias Pappas pärlor)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails