fredag 16 oktober 2015

Noterat: Kalender med smyckesprojekt


Förlaget Kalmbach har släppt sin Beading Calendar för 2016. Detta är en 13-månaderskalender, som har ett smyckesprojekt på varje månadsuppslag. Tekniker och svårighetsgrad varierar -- här finns allt från wireworkörhängen med kristallpärlor till chainmailarmband till sydda ringar. Alla projekt samt en bild på hur kalendern ser ut inuti hittar du här.

(Enda nackdelen med en amerikansk kalender är att veckorna börjar med söndag och den uppmärksammar, så klart, enbart amerikanska eller internationella högtider.)

Uppdatering: Även Bead Direct har släppt en liknande kalender med ett projekt per månad. Denna kalender är spiralbunden. Butiken kommer också att sälja smyckeskit för varje månadsprojekt. Läs mer om kalendern här.Foto: Kalmbach respektive Beads Direct


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails