fredag 4 september 2015

Nyhet: Swarovski Innovations fall/winter 2016/17Hösten har som vanligt inletts med Swarovskis släpp av nästa års nya pärlor och komponenter. Denna gång ligger fokus på företagets samarbete med Jean Paul Gaultier, vilket resulterat i kollektionen Kaputt som består av en serie hängen med oregelbundna former och facetter. Med Gaultiers logga ingraverad.

I videon ovan syns även de nya grönskimrande färgerna Crystal Scarabaeus Green och Crystal Scarabaeus Green Pearl (pärlimitationer) som skapats i samarbete med designern. Utöver den presenterar Swarovski även Crystal Light Chrome, en ny rondellformad kristallpärla och oktagonformade topborrade Pendulum bead.

Till höst- och vintersäsongen 2016/17 hör även de infinity- och edelweisshängen, som presenterades i en pre-launch i maj, och som hyllar 120-årsjubilaren Swarovskis historia.

Se mer av de nya produkterna på exempelvis Create Your Style eller Crystals from Swarovski.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails