tisdag 21 juli 2015

Tävling: Smyckestillbehor.se Wraps & Knots

Smyckestillbehor.se har en ny stortävling på gång. Temat är Wraps & Knots och det är upp till den tävlande att tolka det: "du kan tävla med allt från enkla knutna pärlsträngar till invecklade wire wrap - smycken. Vira, knyt, knyppla, fläta, trassla och utmana lyckan."

Som vanligt kommer en vinnare att utses av en jury. Priset består av ett presentkort på 1000 kr i butiken samt nästan 1 kg tjeckiska pärlor och pärltråd från BeadSmith. Alla deltagare får en rabattkod från butiken och en gåva från TierraCast.

För att delta måste du vara kund hos Smyckestillbehör och lägga en order under perioden 17/7-30/9 då ditt ordernummer är din biljett till tävlingen. Du kan delta med max tre bidrag, men bara ett bidrag per lagd order. Minst 40 % av det synliga materialet ska komma från butikens sortiment. Fullständiga regler finner du på tävlingssidan. Sista tävlingsdag är 30 september.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails