Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 24 juni 2015

Utmaning: Bli Swarovskiambassadör för Perles & Co






Älskar du swarrisar och vill du skapa projekt, som kommer att synas hos Perles & Co och Swarovski? Franska pärlbutiken Perles & Co erbjuder dig chansen att bli utvald till deras swarovskiambassadör.

För att bli en finalist ska du skapa ett alster med enbart produkter i Perles & Co:s sortiment, varav minst 50 % ska vara swarovskikristaller (och den totala materialkostnaden under 100 €). Maila bilder till butiken före en av de tre deadlines som återstår för i år: 30:e juni, 31:a oktober respektive 31:a december. Blir du utvald kommer Swarovski att ge dig de swarrisar du behöver för att reproducera ditt alster och skapa en tutorial -- plus en överraskningsgåva.

Observera att om du blir utvald har du bara 30 dagar på dig att skapa en tutorial, som publiceras hos Perles & Co och på swarovskisajten Create Your Style samt i respektive företags sociala kanaler.

Läs mer om utmaningen här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails