tisdag 23 juni 2015

Projekt: Skapa med Crescentpärlor


CzechMates Crescent är en av de nyare tvåhålspärlorna på marknaden. Den böjda månskäreformen kan göra pärlan till en utmaning -- på gott och ont. Eftersom pärlorna är så nya finns det inte en överväldigande mängd projekt att testa eller inspireras av, men några finns. Det finns även rent ögongodis/inspiration, bl. a. på Spirala Beadings blogg. Dessa enkla pärlade pärlor kan vara av intresse för den som inte vet var hon vill börja med den nya pärlformen.

Akkesieraden har lekt en del med Crescent, vilket du kan se på hennes blogg, och hon har ett par projekt till salu i sin Etsybutik. Inklusive den pärlade pärla som syns på fotot ovan.

Ewa Gyöngyös Világa har flera projekt, främst i form av större hängen.

Vezsuzsi har även hon några projekt till salu. I skrivande stund en ring, ett hänge och örhängen.

Så har också PearlyBeadDesign.

Vill du även inkludera en annan knepig tvåhålspärla, Piggy, så har MagichePietre projektet för dig.

Liksom alla tvåhålspärlor kan man även göra nätta smycken bara genom att trä dem. Beadaholique har ett exempel på det här.
Foto: Akkesieraden respektive Ewa Gyöngyös Világa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails