Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 14 maj 2015

Teknik: Hubble stitch




Hubble stitch är en ny sydd teknik skapad av Melanie de Miguel. Tekniken lär hon ut dels genom kurser och dels genom en alldeles ny bok med titeln Let's Hubble! Den beskrivs som en mycket mångsidig teknik, som kan varieras på flera sätt: 2-Drop, 3-Drop, Horizontal Spaced Out Hubble (HorSO), Vertical Spaced Out Hubble (VerSO), Hubble-in-the-Round och Inverted Hubble nämns.

Mer om Hubble stitch kan du läsa på hennes blogg och på den FB-sida hon skapat för sin nya teknik.


PS! Hubble stitch är inte den enda nya pärlsömnadstekniken att komma från Storbritannien på senare år. För en annan sydd teknik från brittiska öarna, se Albion stitch.

1 kommentar:

  1. Det här ser intressant ut. Planerar att använda Hubble Stitch till en cabochon, som jag vill ska se "lätt" ut. Det kommer att se ut som spets. Perfekt. Tack för alla tips! Milka

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails