Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 29 maj 2015

Tävling: Förlängd deadline för Afternoon Tea Party






Enligt B&B-bloggen så har Preciosa förlängt tävlingstiden för deras tävling Afternoon Tea Party till 1 juli 2015 (notera att den gamla deadlinen står kvar i tävlingsreglerna).  Tävlingen går ut på att skapa ett smycke baserat på en av de fyra färgpaletter som de skapat från Pantones färgtrender för våren och sommaren 2016. Vissa deltagare har blivit specialinbjudna, men tävlingen är även öppen för andra. Tänk på att bidraget måste skickas in till Preciosa i Tjeckien och det finns inget direkt pris presenterat utöver att vinnaren kommer att publiceras i Preciosas pr-material och ställas ut på tre prestigefyllda branschmässor: AFJAF i Hong Kong, PremiereVision i Paris och Lineapelle i Milano.

Fullständig tävlingsinformation finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails