onsdag 27 maj 2015

Projekt: Mer mönster för tvåhålspärlor

En påminnelse: Gillar du att arbeta med tvåhålspärlor så missa inte mitt pinterestboard 2-hole bead designs. Där lägger jag upp länkar till så väl projekt som rena inspirationsbilder, vilka inte dyker upp här på bloggen.

Rent allmänt fyller jag gärna mina pinterestboards men inspiration, tips och projekt för pärlare och smyckestillverkare så missa inte min sida om du tycker pärlbloggen inte är tillräcklig. Nu när jag har mindre tid att ägna åt bloggen är Pinterest den kanal genom vilken jag snabbt och lätt kan tipsa om saker som ibland senare dyker upp här på bloggen, men som annars bara hamnar där. Notera för övrigt att om du gillar pärlbroderi så är Embroidery and fibre inspiration ett pinboard som inte bör hoppas över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails