måndag 2 mars 2015

Utmaning: FusionBeads 30-dagarsutmaning

Igår började vad som i USA utsetts till National Craft Month, en månad med fokus på pyssel och hantverk. Det innebär att även FusionBeads årliga 30-dagarsutmaning började igår (ja, detta tips skulle ha kommit förra veckan...).

Utmaningarna består av allt från att lära en ny teknik, göra en typ av smycke, använda en viss färg eller en viss typ av pärlor till att vårstäda eller ha en pärlkväll med kompisarna. Som vanligt kan du ha som mål att klara av alla trettio utmaningarna eller bara plocka ut de du gillar -- alternativt de dagar du hinner delta. Fusion Beads har även gjort en liten kalender som du kan ladda ned för att hålla koll på utmaningarna.

Precis som förra året kan du lägga upp bilder på utmaningarna du tacklat på butikens facebooksida


Egen utmaning istället?

Passar inte utmaningarna dig? Varför inte fira pysselmånaden med att istället skapa din egen utmaning (daglig, veckovis eller bara en större utmaning för månaden)? På egen hand eller tillsammans med några pyssel- eller pärlglada kompisar. Har du svårt att komma på idéer så kan du kika på de gamla utmaningar som tipsats om här på bloggen. Där finns allt från "vårstädning" à la Operation Tackle That Bead Stash till muffin tin challenges (samla ihop några pärlor/komponenter i mixar som fylls i en muffinsplåt och gör ett smycke av varje hög, se exempel här).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails