torsdag 26 mars 2015

Projekt: Brudslöjekransar


Veckan kommer att avslutas på samma tema som det började, idag i form av kransar med brudslöja. Brudslöjekransar är kanske mer något som används vid bröllop -- till bruden och/eller brudnäbbarna -- än till midsommarfesten, men visst passar den i många olika sammanhang.

Kransar i lite lätt olika tekniker finner du instruktioner till hos 100 Layer CakeletBeau-coup och Rustic Wedding ChicAmy Christie har en variant, som enbart har blommor framtill, och Julep har en variant som är mer likt ett hårband som knyts ihop med satinband i nacken.

Kransarna här görs med enbart brudslöja, men du kan förstås blanda in andra blommor eller färger (det finns även rosa brudslöja), som i detta exempel. Inte ett smycke, men om en skir brudslöjekrans ändå känns för maffig, så kan man fläta in små knippen av brudslöja i håret som här.


För mer kransar, se Vårkransar med videkissar, Äkta blomstersmycken samt Krona, krans och tiara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails