måndag 16 mars 2015

Nyhet: CzechMates Crescent


Tvåhålspärlorna fortsätter att breda ut sig på löpande band. Starman har presenterat sin senaste tillökning i familjen CzechMates: Crescent. Crescent är som namnet antyder en månskäreformad pärla med dimensionerna 3x10 mm. De två hålen sitter på samma avstånde från varandra som i övriga pärlor i serien så att de lätt kan användas tillsammans.

Ett intressant sätt att använda pärlorna är i pärlade pärlor, vilket du kan se exempel på på bloggen Spirala Beading och mer precist i inläggen First touch och Cactus beaded bead.

Just nu finns Crescent bara i en handfull färger, men fler är på gång. Du kan se dem alla på produktsidan. Hela CzechMatesserien, med alla just nu tillgängliga färger och former (inklusive Crescent), finner du bilder på här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails