onsdag 28 januari 2015

Noterat: Läderarmband för korsstygnsbroderi

Gillar du läderarmband och korsstygnsbroderi så har bl. a. Perles & Co smyckeskiten för dig. Kiten -- det finns totalt fyra olika -- består av ett perforerat läderarmband, brodergarn och ett mönster så att du lätt kan skapa broderade armband. Du hittar dem här.

Är mönstren inte i din stil? Kit/mönster är inte till för att följa slaviskt om man inte vill: varför inte göra något eget av dem genom att lägga till pärlor, berlocker, paljetter eller vad du nu känner för i ditt broderi? !

Du kan förstås också göra egna likande armband genom att själv stansa ut hål i ett läderarmband/-rem, men fördelen med dessa armband är förstås att man slipper göra det tråkiga jobbet själv. Tyvärr har jag inte sett sådana här armband säljas utan mönster och brodergarn, men har du tips på andra ställen som säljer dem, tipsa gärna i kommentarerna nedan.


PS! Föredrar du korsstygn på metall, se exempelvis Brodera dina egna metallhängen.


Foto: Perles & Co

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails