Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 16 december 2014

Tävling: Skapa med Khéopspärlor





Puca (designern bakom Khéopspärlorna), François Parent Company (tillverkaren) och deras återförsäljarpartners har presenterat en tävling med fokus på de nya tvåhålspärlorna. Tävlingen går ut på att skapa ett smycke -- halsband, armband eller fingerring och örhänge -- med Khéops, antingen från egen design eller ett mönster. Det finns tre tävlingskategorier: nybörjare, erfaren och proffs.

Tävlingen är öppen för alla över 18 år, som bor i ett EU-land eller Schweiz. Du måste maila in din anmälan till tävlingen nu och sedan kan du maila in ditt tävlingsbidrag från 30 januari 2015. Tre vinnare, en i varje kategori, kommer att röstas fram av alla som besöker facebooksidan fram till 15/2. Vinsterna består av presentkort i medverkande pärlbutiker samt "andra överraskningar".

Fullständig tävlingsinformation på franska och engelska finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails