måndag 1 december 2014

Noterat: Adventskalender för smyckestillverkare
Första advent är kanske i senaste laget att tips om en adventskalender, men än är det många dagar till jul så visst kan man införskaffa -- eller tillverka! -- en sådan även i december månad och sedan öppna ikapp.

För dig som letar efter en adventskalender på tema pärlor och smyckestillverkning så erbjuder Panduro Elements adventskalender, som består av 24 små materialsatser så att man kan tillverka ett enkelt smycke för varje dag. Nålar och lim ingår, men inte övriga verktyg som kan behövas (se produktinformationen för en förteckning över verktyg). Kalendern riktar sig främst till tweens, men även ungdomar och vuxna kan gillar stilen på smyckena.

I skrivande stund är kalendern slut i lager i webbutiken, men den finns fortfarande i vissa av de fysiska butikerna. Du kan se lagerstatus för din närmaste butik på produktsidan.

Adventskalendern kan också fungera som inspiration för dig som vill skapa en egen kalender för kreativa barn, ungdomar och vuxna. 24 påsar eller askar fyllda med små materialsatser, ett urval pärlor eller dylikt är allt som behövs. För en annan typ av pärlrelaterad adventskalender för barn, se Adventskalenderhalsband.


Foto: Panduro Hobby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails