måndag 29 september 2014

Nyhet: Chocolate gold och Shiny brown


Gillar du mörka metallfinishar så har Beads Direct och Fru Pärla just presenterat något för dig. Förra veckan introducerade brittiska pärlbutiken Beads Direct en plätering de kallar Chocolate gold, en glänsad brun plätering som de är ensamma om i Storbritannien. I skrivande stund har de 27 produkter i denna nya plätering.

Hos svenska pärlbutiken Fru Pärla kan du finna en liknande* plätering under namnet Shiny brown metal. Hon har i skrivande stund fyra produkter: två olika kedjor, en connector och örkrokar.Fotnot: Föredrar du rustik, halvmatt plätering framför den eleganta, glansiga ovan så finns det ett par andra färgnamn att hålla koll på: antikkoppar (alias mörk antikbehandlad kopparplätering), som säljs i de flesta pärlbutiker, och chocolate kiss, en finish du finner hos amerikanska B'Sue Boutiques. Notera att nyansen på den förra pläteringen kan variera från tillverkare till tillverkare: vissa är mer kopparfärgade och andra är riktigt mörkbruna.


* = Enbart utifrån bilder vågar jag inte kategoriskt uttala mig om huruvida det är samma plätering eller ej. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails