torsdag 18 september 2014

Noterat: Låtsastatueringssmycken

I sommar har du kunnat se vad som händer när låtsastatueringar växer upp. Förutom söta och coola låtsastatueringar, som påminner om just tatueringar, så finns det numer metallicglittrande låtsassmycken att applicera på huden!

"Smyckena" på fotona här kommer från The Girl and The Water. Än mer exempel kan du finna exempelvis via Pinterest eller Etsy. Guld är vanligast, men det finns även silverfärgade, svarta och färgade tattisar och varianter med inslag av smyckestenar och liknande detaljer. Armband och halsband syns mest, men även handblommor, överarmsarmband, midjekedjor, ankelkedjor, fingerringar etc. De sistnämnda är vanligare i svarta linjer än metallic. Till och med örhängen (eller i vissa fall snarare ördekorationer) finns, även om de är ovanligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails