onsdag 13 augusti 2014

Tävling: Förlängd deadline för the Gemmys 2014

Amerikanska tidskriften Lapidary Journal Jewelry Artists internationella tävling The Gemmys har fått en förlängd tävlingstid. Du har nu fram till och med den 14:e november på dig att delta.

The Gemmys är en ny årlig tävling för smyckesdesigners/-tillverkare och ädelstensslipare. Tävlingen har fyra kategorier: Jewelry, Non-jewelry metal objects, Gem och Sets or suites of jewelry (se tävlingssidan för definitioner). Alla bidrag måste vara i originaldesign och utförda. Du får bidra med hur många bidra som helst och deltagaravgiften är är 30 USD.

Vinnarna kommer att publiceras i Interweaves inbundna bok om the Gemmys, vilken är en "showcase of the best in contemporary gem and jewelry art". Vinnare får ett exemplar var av boken. Vinnarna kommer även att synas i tävlingsarrangörens tidskrift, Lapidary Journal Jewelry Artist.

Fullständig tävlingsinformation finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails