fredag 1 augusti 2014

Referens: Grafpapper för Superduo
Grafpapper används inom pärlsömnad för att rita upp mönster på ett enkelt vis. Hittills har det funnits mallar för de vanligaste teknikerna anpassade för rocaille- och cylinderpärlor, men numer kan du även finna mallar för Superduo, den nu troligtvis mest populära tvåhålspärlan på marknaden.

Hos VC Artisan Originals finner du en mängd gratismallar för superduo, som omfattar teknikerna herringbone (med eller utan seeds), peyote, RAW och vertical netting. Mallarna är helt fria att använda, även i tutorials etc -- det enda du inte får göra är att sälja dem. De skulle även passa bra för twin beads, som har en liknande men inte helt identisk form (dock samma storlek).

Mallar specifikt för peyote med superduo kan du även köpa från Le Rayon de Soleil, som har två varianter: Superduo bead graph paper horizontal och Superduo bead graph paper vertical.

För grafpapper för rocaille- och cylinderpärlor, se Grafpapper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails