lördag 5 juli 2014

Nyhet: Pip beadPRECIOSA Pip™


Det kommer nya pärlsorter hela tiden. Snart kommer det att dyka upp tips på hur du kan använda Silky beads och idag kan du läsa om Pip bead, en ny kronbladsformad pressglaspärla från Preciosa Ornela.

Pip är en liten pärla på 5x7 mm (som jämförelse är den lilla storleken av petal beads 7x8 mm), en storlek som följer den rådande minipärltrenden. Formen är perfekt för alla som gillar blommor, sex pärlor i en ring bildar en nätt blomma, men den kan även användas på andra vis, vilket några av bilderna nedan ger exempel på.

Preciosa Ornela har fyra gratisprojekt för dig som vill börja skapa med de nya pärlorna. Du hittar dem här. En handfull eleganta örhängesprojekt hittar du på Loose Ends. Inspirationsbilder med kreationer av Preciosa Ornelas designteam hittar du i deras Flickrgalleri. Ett axplock av dem följer nedan.


PRECIOSA Pip™ - Iva Mastníková
PRECIOSA Pip™ - Iva Mastníková
PRECIOSA Pip™ - Jaroslava Růžičková
PRECIOSA Pip™ - Kerrie Slade
PRECIOSA Pip™ - Jana Bukovská
PRECIOSA Pip™ - Helena Chmelíková
PRECIOSA Pip™ - Lea Paličková


Foton: Preciosa Ornela [via Flickr.com], CC BY 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails