söndag 8 juni 2014

Tävling: Bead World Cup 2014Beads Direct har inte bara sina jubileumstävlingar på gång: med fotbolls-VM inom synhåll har de återigen arrangerat Bead World Cup. Som tidigare är det första du måste göra för att delta att välja ut ett deltagande land i fotbolls-VM och skapa ett smycke med inspiration från landet i fråga. Du kan delta i en av de fyra kategorierna Wirework, Beading, Crystal och Mixed media/other.

Det huvudsakliga materialet i ditt alster ska komma från Beads Direct med undantag för osynliga/allmänna material som smyckesvajer och smyckesdelar. Du kan delta med max ett bidrag, vilket ska mailas in senast kl. 12 (lokal tid) den 25:e juni.

När tävlingstiden gått ut kommer de bästa alstren i varje kategori att väljas ut av en jury för att sedan ingå i en öppen omröstning på butikens facebooksida. Efter det kommer nästa steg i tävlingen att offentliggöras. I korthet kan sägas att det följer VM-upplägget med mellanrundor, kvartsfinal, semifinal och final där bidrag tävlar mot varandra.

Fullständig tävlingsinformation finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails