söndag 1 juni 2014

Om bloggen: Sommartider

Juni innebär att sommaren nu definitivt är här och det innebär också att jag börjar tänka på bloggens sommartider.

Sommarschemat blir lite annorlunda i år med den udda idén att et kommer ett nytt blogginlägg var tredje dag. Tanken är att det ska finnas något nytt att läsa med jämna mellanrum, men ändå inte vara mer än att jag kan ta det lugnt, dels under juni som är en hektisk månad för mig och dels under resten av sommaren då jag hoppas få tillbringa mer tid utomhus och bland pärlorna än på datorn.

Första blogginlägget, som följer sommarschemat, kommer imorgon, måndag. Därefter följer ny läsning på torsdag, söndag, onsdag, lördag, tisdag, fredag, måndag osv. Lite udda schema, men det är ett experiment för i år. Om du inte redan föjer bloggen via en rss-läsare (feedreader) eller e-mailprenumeration så kanske du vill börja med det nu för att inte missa när något nytt publiceras. Prenumeration via e-post finner du i bloggens högerkolumn.

Och som vanligt pinnar jag på så missa inte min pinterestsida för mer smyckes- och pärlinspiration, tips & tricks, färgpaletter, pärlor, kreativitetstips, smyckesdisplayidéer, ateljéfoton, förvaringslösningar med mera. Alla pinboards är inte pärlrelaterade så där finns även mycket annat, från inspirerande konst till recept till skånebilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails