måndag 12 maj 2014

Tävling: Sirligs pärltävling

Pärlbutiken Sirlig anordnar just nu en pärltävling. Eftersom tävlingsinformation inte verkar finnas på hemsidan utan enbart gått ut i nyhetsbrevet så bifogar jag fullständiga tävlingsregler nedan.


Vi välkomnar alla deltagare och olika typer av alster! Läs anvisningarna nedan för mer information.Visste ni att ordet sirlig betyder konstfull och att exempel på ord som används synonymt med sirlig är: förfinad, graciös och elegant. Ordet fägna som ingår i vårt företagsnamn, fägna design AB, betyder glädja eller vara vacker att titta på.
Utifrån ovanstående ledord vill vi att ni skapar ett konstfullt alster som är ämnat för att glädja någon annan. Dessutom ska det passa in på temat midsommarblommor. 

TÄLINGSREGLERDitt tävlingsbidrag måste innehålla minst tre olika produkter från Sirlig Pärlor. I övrigt finns inga begränsningar vad gäller material, teknik eller utformning. Bidraget måste alltså inte vara ett smycke så länge produktkrav, tema och övriga regler följs.
Tävlingsbidraget ska ha skapats unikt för denna tävling. Bidraget ska vara skapat av den tävlande och varje deltagare får lämna in ett bidrag. Bidraget får dock gärna bestå av ett set, t.ex. ett smyckeset med halsband och örhängen. Det ska då tydligt framgå att sakerna hör ihop. 
SÅ DELTAR DUSkapa ditt tävlingsbidrag enligt ovan. Ta sedan ett fotografi av ditt bidrag och skicka det till oss via mejl på: order@sirlig.se, senast den 15 juni 2014. Tänk på att ta en så bra och skarp bil som möjligt! Du får gärna skicka med flera bilder men observera att minst en bild ska vara en översiktbild av hela tävlingsbidraget. I mejlet vill vi att du motiverar vem du tänkt glädja ditt tävlingsbidrag med och varför. Ange också vilka tre produkter i ditt tävlingsbidrag som kommer från Sirlig Pärlor.
VINSTER1:a pris - Presentkort hos Sirlig Pärlor (värde: 100 kr)
2:a pris - materialsats till ett armband (välj mellan färgerna: lila, rosa och blå)
3:e pris - kumihimoset.
Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från oss på Sirlig Pärlor och publiceras i vår webbshop samt kontaktas via den mejl som bidraget inkommit från.


Tävlingen pågår 8/5-15/6 2014. Vinsterna i tävlingen sponsras av Sirlig Pärlor och vi förbehåller oss rätten att förlänga tävlingsperioden och minska antalet utgivna vinster om antalet tävlande är för få. Vid deltagande i tävlingen förbehåller vi oss rätten att använda de foton på tävlingsbidragen som inkommer till oss i marknadsförings- och inspirationssyfte. Det innebär att fotografierna kan komma att publiceras på vår hemsida och/eller på vår Facebook-sida. Självklart har du rätt att vara anonym!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails