onsdag 7 maj 2014

Om bloggen: Nya kategorier
Bloggen har fått två nya kategorier igen. Denna gången är det För barn och Ätbart som kompletterar listan. Det är alltid en balansgång mellan att ha tillräckligt med kategorier för att besökare ska kunna hitta det de söker och att inte göra det för krångligt med för många och för specialiserade kategorier, men jag tror och hoppas att dessa två ska vara ett användbart tillägg.

En kort presentation av kategorierna:
För barn: Kategorin för barn fokuserar främst på projekt som är uttryckligen anpassade för barn/ barnfamiljer, men här kan även förekomma några inlägg som mer handlar om projekt för vuxna att skapa åt barn. Vissa inlägg innehåller bara enstaka utpräglade projekt för barn och kommer i den mån jag hittar dem (det är många gamla inlägg att söka igenom!) att taggas, men det är möjligt att några inlägg missas.
Ätbart: Precis som det låter fokuserar denna kategori på recept och kul smyckesidéer med t ex godispärlor eller bakkreationer på smyckes-/pärltema. Perfekt för dig som gillar bakning lika mycket som pärlor/smyckestillverkning.

Kategorin För barn kommer troligtvis inte att bli komplett i brådrasket då maj-juni är hektisk tid för mig och det är många gamla inlägg att tråla igenom för att hitta barnprojekt, som är gömda bland andra projekt.


Fler kategorier?
Vad gäller övriga kategorier har jag funderat på att byta ut jul mot något annat för att inkluderar andra speciella högtider som t ex påsk, halloween osv, men för det första vet jag inte riktigt var jag ska dra gränsen  för högtid av intresse (bröllop är förstås en sorts högtid som har egen kategori) och för det andra vet jag inte om det finns något intresse för en sådan kategori (där högtiderna alltså skulle vara blandade, inte en specifik kategori för varje högtid).

Har du något önskemål kring en kategori du gärna skulle vilja se -- eller för den delen en som du finner onödig -- så kommentera gärna! Antingen öppet i kommentarerna nedan eller privat via kontaktsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails