torsdag 20 mars 2014

Övrigt: Skydda dina WIPs (från busiga tassar med mera)
Har du katt så kanske även du skulle kika på denna bild på IKEA Hackers och se en smart idé för att skydda pågående projekt (s.k. WIPs) från nyfikna nosar, busiga tasssar eller bångstyriga svansar när du måste gå från ditt arbetsbord eller slutar jobba för dagen.

Det finns förstås även andra alternativ som att arbeta på en bricka, som lätt kan stoppas undan i en låda eller på en hylla, eventuellt med en låda eller lock över som skydd. Eller att arbeta på en sticky bead mat som håller åtminstone lite pli på pärlorna. Men om du har en fast arbetsplats och ogärna vill stoppa undan något varje gång du lämnar bordet så kan glaskupan ovan vara ett intressant tips. Plus för att den är tung (= ej så lätt att av misstag eller av busighet knuffa ned) och genomskinlig (= du vet vad som ligger under den och kan se det som inspiration och vet att det är något som ska ligga kvar).


Foto: Dirk Fassbender/IKEA Hackers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails