fredag 28 februari 2014

Utmaning: FusionBeads dagliga utmaningar under National Craft Month

I morgon är det mars och i och med detta börjar vad man i USA utnämnt till national craft month, en månad som hyllar pyssel och hantverk. Några som hänger på detta är amerikanska pärlbutiken FusionBeads, som även i år utmanar alla pärlare och smyckestillverkare med dagliga uppgifter i 30 Day Challenge for Craft Month 2014.


Utmaningarna består av allt från att lära en viss teknik, göra en viss typ av smycke, använda en viss färg eller en viss typ av pärlor till att laga ett trasigt smycke eller skapa en gåva till en vän. Som vanligt kan du ha som mål att klara av alla trettio utmaningarna eller bara plocka ut de du gillar (alternativt de dagar du hinner delta). Fusion Beads har även gjort en liten kalender som du kan ladda ned för att hålla koll på utmaningarna.

Precis som förra året kan du lägga upp bilder på utmaningarna du tacklat på butikens facebooksida alternativt blogga om det och dela med dig av en länk.


PS! Sammanfattningen av nya månadsutmaning kommer nästa vecka. En annan just nu pågående utmaning är Jewelry Mojo Challenge, som du kan läsa om här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails