onsdag 5 februari 2014

Utmaning: Challenge of Music

Det är åter dags för Challenge of Music. Denna gång, den tredje, är temat låtar från ett år som var betydelsefullt i ditt liv. Du ska välja en låt och använda den för att berätta om denna del av din livshistoria och gestalta låten i någon form av kreation. Det kan vara ett smycke, en accessoar eller någon annan form av konstnärligt uttryck.

För att delta i utmaningen och blogghoppen ska du anmäla dig senast fredag den 7:e februari. Din kreation ska vara färdig till bloghoppen lördagen den 1:a mars. Notera att anmälan inte är bindande: det är helt ok . Mer om utmaningen och bakgrunden till den (väl värt att läsa om du tror på musikens kraft!) kan du läsa här. Anmäla dig gör du sedan på denna sida.

Uppdatering: Nu är anmälningstiden över, men Erin brukar vara flexibel så om du precis snubblat över utmaningen och är sugen på att delta, kontakta henne och fråga om du kan få vara med ändå.

2 kommentarer:

 1. Att blogghoppa på förra årets utmaning var en riktig upplevelse! Man får lyssna på musik som man kanske aldrig hade hittat till själv, och se hur musiken inspirerat smyckeskreatörerna. Tyvärr hinner jag inte delta, men kommer absolut att hoppa! Jag tyckte mycket om ditt bidrag till förra årets utmaning, Kristina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är med i år igen, men vad det blir denna gång vete gudarna i nuläget.

   Erins utmaningar är några av mina favoriter eftersom hon alltid hittar på ett intressant tema varje gång. Rekommenderas! Just nu är anmälningstiden över, men Erin brukar vara flexibel så om man är sugen, kontakta henne och fråga om du kan få vara med ändå.

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails