måndag 10 februari 2014

Om bloggen: Nytt innehåll i kolumnen


För att balansera kolumnerna och uppmärksamma bloggbesökare på pärl- och smyckesrelaterat innehåll på min pinterestsida så testar jag just nu att ha ett urval av relevanta pinboards inlagda i högerkolumnen. Du finner dem under "mest lästa"-listan.

Den nya layouten kommer att få vara i några veckor medan jag bestämmer mig för vad jag tycker om den -- och om det behövs fler förändringar (Bättre med två kolumner på en sida av texterna än att "rama in" dem? Dags att köra på den minimalistiska stilen med helvit bakgrund så bloggen känns luftigare? Bredda bloggen?).

Om du har någon synpunkt på det nya inslaget, positiv eller negativ, så hör gärna av dig. Du kan kommentera nedan eller, om du vill framföra din åsikt privat, maila mig via kontaktsidan. Läser du blogginlägg via e-postprenumeration eller en reader, kika gärna in på bloggen för att se förändringarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails