Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 27 februari 2014

Inspiration: Tips för stora pärlprojekt




Har du någonsin funderat på att göra ett riktigt stort pärlprojekt? Kanske till och med något så monumentalt som pärlkonstnären Liza Lous verk, vilka inkluderar ett pärlat kök och stängsel. Projekt som kräver inte bara enorma mängder pärlor, men mycket tid och tålamod.

För dig som vill ge dig på ett större pärlprojekt så ger Beadworkredaktören Jean Campbell sju råd på vägen i artikeln Stitch Pro: 7 Tips for Large-scale Beading Projects, Liza-Lou Style på Beading Daily. Råden inkluderar allt från praktiska tips angående storköp och behovet av stretchövningar till strategier för att göra arbetet mindre överväldigande och lite roligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails