Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 31 januari 2014

Swap/blog hop: Bead Soup Blog Party 2014




Lori Anderson har presenterat datumen för årets upplaga av den internationella swappen och blog hoppen Bead Soup Blog Party. I år är anmälningstiden reducerat till enbart en dag så om du vill vara med gäller det att inte glömma bort datumet 9:e februari, eller med andra ord nästa söndag.

Om du anmäler dig kommer du sedan att få meddelande om vem din swappartner blir 28/2 och dina pärlor ska skickas senast 14/3. Bloggpartyt hålls sedan under den 3:e maj -- även här alltså bara ett partydatum i år (även om det i realiteten är så att de flesta blogghoppar under flera dagar eller t o m veckor).

Mer information om årets Bead Soup Blog Party hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails