måndag 13 januari 2014

Projekt: Pärllina för klädhängare
Pärlor kan användas till mycket och de senaste åren har vi kunnat se många projekt och produkter som använder sig av obehandlade träpärlor i heminredningen. Tidigare har du här på bloggen kunnat läsa om projekt som använder dem i dörr- och lådknoppar, "möbeltassar", hängande hyllor, lådhandtag, väskhandtag, ljusslingor, kulramar och grytunderlägg för att nämna några användingsområden. Dagens tips är ytterligare ett för heminredningen.

Ett alternativ till att hänga upp klädgalgar på stränger är att hänga upp dem på rep med uppträdda större träpärlor. Träpärlorna är inte bara dekorativa utan hindrar galgarna från att glida till mitten då linan hänger ned i mitten. Instruktioner finns hos Fräulein Klein och Husligheter (originalbild från Trine Thorsen). De pärlade klädlinorna kan även köpas färdiga, se t ex The Collection.


Vill du inte hänga upp kläder? Rep med uppträdda pärlor kan även användas till annat, t ex med klädnypor för att hänga upp vykort, foton etc som synes i fotona här och här.

1 kommentar:

  1. Aww Nice! I want these for my crafty projects.. so fun!!

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails