Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 5 november 2013

Utmaning: Challenge of Color





Nu är det dags att anmäla sig till den fjärde årliga Challenge of Color. Denna gång är temat färglek och du kan välja mellan två olika utmaningar. Det första alternativet är den enkla utmaningen, som går ut på att leta upp en palett på Colourlovers som du gillar och skapa utifrån den. För dig som vill ha en större utmaning så finns dock ett andra alternativ där du leker med namnen på nyanserna på sajten. Steg-för-steginstruktioner till hur du använder sajten och hur utmaningen går till finns här. I korthet går den ut på att du börjar söka på ett ord och väljer en färg med ordet i namnet. Sedan tar du det sista ordet i färgnamnet och söker på det osv tills du får en palett med fem färger att arbeta med.

Ditt utmaningsbidrag ska du sedan som vanligt blogga om för en blog hop den 2:e december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails