måndag 25 november 2013

Nyhet: Smygkika på ny CzechMatepärla
På Bead & Button Show i februari 2014 kommer Starman att presentera ytterligare en pärlform i deras "2-hole bead system" CzechMates, som du redan nu kan smygkika på via decembernumret av Beadwork eller Starmans hemsida. Den nya pärlan är triangulära eller vimpelformade Triangle.

Triangle är en platt, triangulär pärla med två hål, som går från fram- till baksidan, längs basen. Storleken är 6 mm. Bilden på pärlan finner du här (och hela CzechMatekollektionen här). Ett exempel på hur pärlorna ser ut i ett pärlarbete kan du se i Bello Modos senaste nyhetsbrev.

Både grossisten Starman och detaljisten Bello Modo tar redan emot förhandsbeställningar med leveransdatum i februari.

2 kommentarer:

 1. Så lite pengar, så många nya pärlsorter. Trist och roligt. Milka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis så är det. Speciellt förargligt när det är en pärlsort som direkt får igång kugghjulen i hjärnan, som sprutar fram idéer och förslag. Ibland är nya pärlsorter något som får en att tänka "intressant" eller "kul" snarare än "oh, de där måste jag bara ha" -- och tur det för annars hade man väl ruinerat sig snabbt nu när det kommer nya spännande lanseringar på löpande band. En härlig tid att vara pärlare, men som sagt också frustrerande för alla har vi ju en budget att följa, tyvärr. Man kan inte få allt hur gärna man än vill. Får hålla tummarna att det kommer några riktigt bra rea- eller specialerbjudanden från pärlbutikerna.

   (Och visst har jag väl börjat fundera på hur jag ska få fram pengar till ett smakprov triangles i februari även om jag ännu inte är helsåld på dem... tror de kan vara kul att bara länkar med motringar eller trä på tråd utöver sydda tekniker.)

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails