Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 10 oktober 2013

Grupprojekt: Bead-It-Forward 2014






Bead & Button arrangerar även i år the Bead-If-Forward project, ett pärllapptäcke med bidrag från pärlare världen övet vilket utauktioneras till förmån för bröstcancerforskning. Temat för vårens lapptäcke är Turn the tide on breast cancer och lapparna ska därför denna gång ha havs-/strandtema.

Precis som tidigare år ska pärlarbetena vara 3,8 x 3,8 cm (1,5 inches) stora -- det är viktigt att storleken och formen hålls eftersom de ska sammanfogas till minilapptäcken och andra mindre arbeten, vilket blir svårt om ett arbete har fel dimensioner eller former. Missa inte heller instruktionerna för hur arbetet ska monteras och märkas eftersom de annars riskerar att refuseras. Som vanligt är teknikvalet helt fritt, pärlor är enda kravet. Även färgvalet är fritt bara motivet håller sig till temat. Tycker du det är svårt att skapa ett eget mönster så kommer tidningen att publicera gratismönster, som du kan använda dig av, på hemsidan.

Alla lappar måste vara redaktionen tillhanda senast 3:e mars 2014.

Mer information om projektet finner du på denna sida. Ytterligare uppdateringar med mera får du i tidskriften Bead & Button samt på deras fb-sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails