måndag 30 september 2013

Månadens pärlmix: Septemberbonus

Någon dag efter att jag skrev föregående inlägg med septembermixen så fick jag lite tid att fota en mix. Eftersom månadsmixen redan var färdigställd så har jag valt att behålla den och lägga till den nya mixen som en "bonus".

Bonusmixen går, om man hårdrar det, i samma stil som föregående mix. Det rödrosa är dock utbytt mot en mer rostig aprikos ton och en senapsgul nyans har lagts till som en brygga mellan det rostiga och det gröna -- en nyans som motsvarar de sektioner av den brokfärgade tråden där grönt och rött möts. Alla tre nyanserna kommer från Miyukis nya luminoussortiment, som består av allt från murriga naturtoner som de ovan till rena neonfärger.

1 kommentar:

  1. Tittade just igår på Luminous seeds. Jag tror jag bara måste ha några..den här kombinationen är ett bra tips. Därtill lite rosarött el liknande. Höstens sista rosor. Anna

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails