Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 13 mars 2013

Projekt: Kul idé för ploppärlor





Hos Mich L. in L.A. så får du tips på hur du kan ha lite kul och altra dina gamla ploppärlor. Dels visar hon hur du kan fästa en ögla i en pärla så du kan hänga den t ex på ett halsband eller en örkrok, men framför allt har hon kommit på ett litet trick för att fästa små utbytbara dinglande hängen/berlocker i fritt hängande ploppärlor genom att skapa en "koppling" av ett par små pärlor.

Mer om ploppärlor kan du läsa här.

3 kommentarer:

  1. Jag minns att min lillasyster hade ett halsband av ploppärlor i slutet av 50-talet eller i början av 60-talet. Jag tror att det var hennes första halsband. Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är riktiga nostalgipärlor. Och en sån där pärla man minns många år efter att smyckena man gjorde med dem försvunnit.

      Radera
    2. Jag minns också att jag var "lite" avis på syrran. Anna

      Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails