måndag 4 februari 2013

Utmaning: Challenge of Music

Idag är sista dagen att anmäla sig till årets upplaga av utmaningen och blog hoppen The Challenge of Music, vilken som vanligt arrangeras av Erin på bloggen Treasures Found.

Denna gång är temat för utmaningen instrumental musik, dvs musik utan tillhörande text (mänskliga röster är ok om de är underordnade musiken, men inte musikstycken med uttalade ord). Du ska finna ett musikstycke, som talar till din själ. Avsaknaden av text handlar om att ge dig friheten att själv tolka färger, former, bilder och berättelser i musiken. Denna tolkning och berättelse omformar du sedan till ett smycke, en accessoar eller annan form av konstnärligt uttryck. Utmaningen är alltså inte begränsad till enbart pärlor och smycken, utan du kan fritt gå vart än din inspiration tar dig.

Den 1:a mars är det sedan dags att visa upp vad du skapat på din blogg då det är dags för en blog hop. Tänk på att du bör ha en länk till musikstycket, t ex en YouTubevideo, så att alla besökare kan höra musiken som inspirerat din kreation.

Fullständig information om utmaningen finner du på utmaningssidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails