måndag 28 januari 2013

Shoppingtips: Reapärlor för nv-skåningar

Normalt sett skriver jag inte så mycket om reor och specialerbjudande, mest för att det allt som oftast är någon som har en rea samt att det är svårt att sovra bland tipsen. Men idag görs ett undantag eftersom det rör en pärlrea i en butik, som de flesta troligtvis inte besöker för pärlutbudet --och som kanske inte är så känt för sitt pärlutbud överhuvudtaget.

City Gross i Hyllinge rear ut Gütermannpärlor för 5 kr per förpackning -- ett riktigt kap med andra ord. Pärlorna finner du i "10-kronorsavdelningen" hännanför kassorna vid frysdiskarna och chipsen. Utbudet omfattar seed beads/rocaillepärlor, pressglaspärlor, pärlimitationer och paljetter. Gütermann gillar ab-finish på pärlor så ganska många av dem har denna finish.

I sybehörsavdelningen kan du för övrigt fortfarande hitta lite smyckesdelar från Gütermann. Dessa säljs dock till ordinarie pris.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails