måndag 14 januari 2013

Blog hop: Wellness Words Jewelry Challenge
Här är ännu en kombinerad utmaning och blog hop att starta det nya året med. Utmaningens nyckelord är välmående och hur en kreativ hobby som smyckestillverkning kan vara en sätt att uppnå detta.

Själva utmaningen går ut på att först välja ett inspirerande ord eller fras, en affirmation, inom ett område av välmående (fysiskt, känslomässigt, yrkesmässigt, andligt, intellektuellt eller socialt) där du vill göra en positiv förändring. Du ska välja ditt ord/din fras för att det verkligen är något du vill försöka förbättra hos dig själv och inte bara välja ord som låter bra, är populära eller som någon annan tycker du ska välja. Tracy, som står bakom utmaningen, har också en lista med ord som kan hjälpa dig på vägen om du tycker det är svårt att hitta orden du söker på egen hand.

När du valt ditt ord eller din fras så är det dags för andra delen av utmaningen: skapa ett halsband, armband eller örhänge som inkorporerar dina valda ord. Det är upp till dig hur du väljer att väva in ordet (t ex stansa en berlock eller köpa en färdig affirmationspärla, göra det väl synligt eller dolt), liksom hur du väljer att designa ditt smycke. Ett förslag är att hålla designen enkel eftersom det då är mer troligt att du kommer att använda smycket ofta och därmed bli påmind om ditt valda ord.

Utmaningen avslutas med en blog hop den 2:e februari då du visar upp ditt smycke. Du kan också skriva lite om historien bakom det och det ord du valt om du vill -- Tracy betonar att du inte behöver berätta om det känns för personligt: tanken med utmaningen är att uppmuntra och stödja samt att ha roligt.

Sista dag att anmäla sig är 20 januari. Fullständig information finner du här.Fotnot: En blog hop kräver oftast att man har en blogg. Från kommentarsfältet framgår att det är möjligt att delta i utmaningen utan att delta i blog hopen, men då utan att du kan visa upp ditt resultat. Du kan också posta på en bilddelningssajt eller din Facebooksida så länge sidan är öppen för alla (dvs inte bara för vänner), men tänk på att inte alla som deltar i hoppen då kan skriva kommentarer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails