fredag 2 november 2012

Utmaning: Challenge of Color

Det är dags för den tredje årliga Challenge of Color från Erin (Treasures Found). Årets färgutmaning och blog hop har fått namnet Earth as Art efter det bildgalleri av satelllitbilder som är inspirationen och utmaningen denna gång. Utmaningen har skapats i samarbete med Brandi Hussey som valt ut ett antal foton som hon skapat färgpaletter till. Varje deltagare kommer att få två slumpmässigt utvalda paletter med tillhörande bilder av Erin. Deltagaren väljer sedan vilken av dem som hon eller han vill använda för att skapa ett valfritt smycke eller accessoar (gärna med en eller flera art beads, men detta är inget krav). Det går också bra att använda sig av båda paletterna om det är svårt att välja.

Fullständig information hittar du på utmaningssidan här. Du kan anmäla dig senast på söndag 4:e november och antalet platser är begränsat till max 80 st. Datum för utmaningens blog hop är fredagen 30:e november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails