lördag 3 november 2012

Tävling: Skapa med daggers (sista minuten-tips)
Om du gillar daggers så finns det just nu en tävling för dig. Spanska pärlbutiken Beads Perles Boutique har en halsbandstävling på g, som dock avslutas redan 9:e november (eftersom jag glömde bort att blogga om den tidigare). Ditt bidrag, som alltså måste vara ett halsband, ska innehålla daggers i valfri storlek och utförande, men självklart får du också lägga till andra komponenter så länge daggerpärlor dominerar. Bidraget ska vara i din egen originaldesign.

Finalister kommer att väljas ut genom en öppen omröstning (en röst per person där alla som är kunder hos butiken kan rösta). Bland dessa finalister kommer sedan en tävlingsjury att välja ut vinnaren, som får produkter till ett värde av 100 euro från pärlbutiken. Beads Perles förbehåller sig även rätten att dela ut ytterligare specialpriser.

Observera att du måste vara registrerad som kund hos Beads Perles för att delta. Fullständig information finner du på butikens hemsida här (spanska) och här (engelska).

3 kommentarer:

 1. Kul, blev just klar med ett halsband med daggers som jag är riktigt nöjd med. Hoppas att jag hittar något att köpa i deras butik så att jag kan bli kund. Behöver i alla fall E6000! Irina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra tajming. Jag är inte helt säker, men jag tolkade det som att man bara behöver skapa ett konto i butiken, inte köpa något -- men det är förstås en trevlig ägare så varför inte handla om man ändå behöver?

   Radera
  2. Minst sagt trevliga pärlor också! Irina

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails