måndag 5 november 2012

Swap: 12 Days of Christmas Handmade Gift SwapLorelei's Blog


Om den förra internationella julswappen inte var något för dig så kanske Loreleis swap är av intresse istället. Hennes  12 Days of Christmas Handmade Gift Swap är inte en utan två olika swappar. Den ena är för handgjorda pärlor/hängen/smyckeskomponenter och den andra är handgjorda gåvor (vad du vill, t ex smycken, julpynt, grytlappar, tryck osv osv).

För att delta i swappen måste du vara beredd att skicka elva paket till lika många deltagare runt om i världen. Du måste också ha en blogg så du kan blogga om dina presenter, som ska öppnas en per dag med start på juldagen. Om du vill delta så anmäler du dig på Loreleis blogg och håller tummarna: endast elva personer kan delta i respektive grupp och dessa kommer att lottas fram bland anmälningarna. Du väljer själv om du vill anmäla dig till en swap eller båda.

De framlottade swappdeltagarna kommer att presenteras onsdagen den 7:e november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails