torsdag 25 oktober 2012

Tidsfördriv: Daily Necklace Expert

 För den som vill leka smyckesdesigner så finns det ett gratis onlinespel att leka med, Daily Necklace Expert. I spelet, som finns på flera språk inklusive svenska, kan du skapa olika halsband utifrån mallar och ett urval smyckestenar/pärlor i valfria färger. Till skillnad från ett tidigare nämnt onlinespel om örhängesdesign -- vilket du kan läsa om här -- så handlar det inte om ett minnesspel där du ska följa fastställda mönster utan istället om att själva skapa i egen design. Och till skillnad från detta mer avancerade smyckesdesignspel så är det gratis.

För fler pärlrelaterade (ej smyckesrelaterade) graits onlinespel, se ett tidigare inlägg, Beadz -- pärlor på tråd, som tipsar om några enkla gratisspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails