onsdag 31 oktober 2012

Shoppingtips: Pärlor och komponenter för kattälskare

Tidigare har du kunnat läsa om shoppingtips för drakälskare och grodfantaster. Eftersom jag samlar på kattpärlor så borde det rimligtvis finnas en artikel om kattpärlor och -smyckesdelar också, men på grund av utrymmesskäl och svårigheten att begränsa antalet tips till en hanterbar nivå så har det aldrig blivit av att skriva om det. Du kan dock numer finna en hel del tips på pärlor, knappar, hängen och andra smyckeskomponenter på mitt Pinterestboard Cat beads and components. Kika gärna om du är på jakt efter kattrelaterade komponenter/pärlor eller bara vill få lite ögongodis.


porslinspärla från Laura Mears

maneki neko ojimepärla

kinesisk porslinspärla

3 kommentarer:

 1. Så söta de är! Det är faktiskt inte så lätt att hitta kattpärlor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att leta efter kattpärlor på engelska och franska kan också ha sina speciella problem eftersom man riskerar få massvis med träffar på cat's eyepärlor istället för katter... (Tips: vissa amerikanska butiker har taggat sina kattpärlor kitty eller kitten, vilket gör dem lättare att hitta bland alla fiberoptiska pärlor.)

   För att inte nämna de butiker som bara skriver djurpärlor istället för att precisera djuren. Det finns minst ett sådant exempel på mitt pinboard -- som för övrigt uppdaterats med många nya kissar idag.

   Radera
  2. Du är duktig på att hitta kattpärlor. Jag samlar på prydnadskatter och liknande, men kattpärlor har jag inte kommit igång med. Har länge varit sugen på en katt från Laura Mears.

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails