måndag 29 oktober 2012

Nyhet: ABS Ornament Blog Hop
Julsäsongen börjar närma sig, inte minst för pysslare och hantverkare. Dagens tips handlar båda om handgjort julpynt. Först ut är Art Bead Scene Blog's tredje årliga Ornament Blog Hop.

Som vanligt handlar blog hoppen om att skapa julprydnader med s k art beads (se bloggen för definitioner) eller handgjorda komponenter. Hoppen är inkluderande, vilket innebär att även de som firar chanukka, kwanzaa och vintersolståndet kan delta med pynt/ornament för dessa vinterhögtider.

För att delta måste du anmäla dig och vara beredd att posta en förhandtitt på din blogg den 1:a december. Själva blogghoppen hålls sedan den 4:e december. Mer information finner du på ABS hemsida.


Ny kategori
Bloggen har fått ytterligare en kategori eftersom det finns en del blogghoppar, swappar och grupprojekt som är svåra att foga in i t ex utmanings- eller evenemangkategorierna men som vore praktiska att samla under en gemensam rubrik. Därför finns nu en ny kategori med väldigt långt namn för dessa typer av arrangemang. Har du förslag på ett bättre, kortare men ändå lättförståeligt, namn på kategorin så tipsa gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails