Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

söndag 22 juli 2012

Utmaning: Sequintastic September blog hop



Gillar du paljetter eller vill du bara utmana dig själv att skapa med dem så kan Saturday Sequins först blog hop vara något för dig. Reglerna är enkla: använd paljetter för att skapa ett originalverk, som sedan visas upp på blog hopdagen (29/9) och då du även skriver något litet om paljetter, t ex vad de betyder för dig -- och ha roligt! Du är inte begränsad till smycken eller pärlarbeten.

För att delta i blog hoppen så anmäler du dig senast 20:e augusti. Förutom blog hoppen kan du även gå med i den för utmaningen skapade Flickrgruppen och där visa t ex WIP-bilder och foton på färdiga alster medan du väntar på dagen då du kan visa din färdiga kreation. Hon har också ett Pinterest board som du kan följa för mer inspiration.

Fullständig information hittar du på Saturday Sequins blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails